EXKLUZÍVNE – PREDAJ veľkorysého, priestranného rodinného domu na bývanie a podnikanie, HABOVKA

Blatná , Habovka

Predaj

Rodinný dom

hotel, penzion, Hotely a reštaurácie

Novostavba

473 000 €

RealiTana vám ponúka exkluzívne na predaj veľkorysý, priestranný, poschodový rodinný dom v malebnej obci Habovka, okres Tvrdošín, neďaleko Zuberca.
Určite si nezabudnite pozrieť video a 3D vizualizáciu.

Rodinný dom bol postavený v roku 2016. Vďaka svojej rozlohe a dispozícii je rozdelený na 2 bytové jednotky – prvá bytová jednotka je riešená ako bývanie pre majiteľa a druhá bytová jednotka je riešená na prenájom, každá so samostatným vstupom. Rodinný dom má spolu 11 izieb, na každom poschodí kuchyňu (spolu 3), 7 kúpeľní – dve izby majú vlastné kúpeľne. V suteréne je predpríprava na infrasaunu, vírivku, odpočiváreň, posilňovňu. Okrem toho je tam letná kuchyňa. Prvé podlažie má podlahové vykurovanie, druhé podlažie je vykurované radiátormi. Celý dom sa vykuruje plynovým kotlom Viessmann. Každé podlažie má vlastné čerpadlo, takže sa dá vykurovať individuálne. Ohrev vody je riešený pomocou kotla značky Vitocell 100. Drevené okná s trojsklom sú na prvom aj druhom podlaží a v pivnici sú trojsklá plastové. Všade je drevená podlaha v kombinácii s dlažbou. Na streche je pálená škridla. Tieto kvalitné materiály predpovedajú dlhú životnosť bez ďalších investícií. Na pozemku sa nachádza studňa, ktorá vďaka čistiarni zabezpečí vodu do celej nehnuteľnosti, voda je výborná aj na konzumáciu. Po celom dome je natiahnuté kvalitné káblové wifi, taktiež ALARM. Na streche sú vyvedené káble pre kamerový systém.

Dispozičné riešenie domu:
Vstupná chodba z ktorej sa ide do ľavého krídla (majiteľ) a pravého krídla (na prenájom).

Pravé krídlo: ubytovacia časť pre 9 osôb
 Na prízemí: chodba so schodiskom a vstupom do garáže, kuchyne so špajzou
 Kuchyňa spojená s obývačkou, výstup do záhrady
 Kúpeľňa (WC, sprchový kút)
 Na poschodí: chodba, z ktorej sa vchádza do samostatných izieb, v každej izbe je TV
 Veľká kúpeľňa (WC, bidet, sprchový kút)
 Dve samostatné izby
 Dve samostatné izby s vlastnými kúpeľňami (WC, sprchový kút)

Ľavé krídlo:
 Vstupná chodba s posedením, schodisko na poschodie, výstup do záhrady a schodisko do suterénu
 Suterén: chodba, špajza (šikmá strecha pod schodiskom), dlhá chodba so vstupom do kuchyne a veľkej miestnosti (predpríprava na posilňovňu, vírivku, oddychovú časť), ďalšia miestnosť, vhodná pre masáže so sprchou a
samostatným WC, predpríprava na infrasaunu. V poslednej miestnosti sa nachádza kotolňa, kde je kotol na jej ohrev, vaňa a práčka. Od kotla je pripravené vedenie priamo v múre až na strechu domu na fotovoltaiku.
 Prízemie: z chodby sa vchádza do kúpeľne (WC a sprcha), do kuchyne (zabudované spotrebiče – sporák, rúra, mikrovlnná rúra, umývačka riadu), voľne stojaca chladnička, zásuvka na TV
 Z kuchyne je prechod do samostatnej miestnosti (pracovňa) alebo do jedálne, spojenej s obývačkou, v ktorej sa nachádza pec.
 Poschodie: chodba s posedením, z ktorej sa vchádza do jednotlivých miestností
 kúpeľňa s dvomi umývadlami, sprchovým kútom, vaňou a WC s bidetom, dve samostatné izby s balkónmi a výhľadom na záhradu, pracovňa.

Na pozemku sa nachádza udržiavaná záhrada s ovocnými stromami, s jazierkom (vlastná filtrácia vody), dreváreň a altánok, kde je privedená elektrina (interiér aj exteriér). Po celej záhrade je natiahnutý automatický zavlažovací systém. Nad záhradou je bránka na ďalší udržiavaný pozemok, lesopark (okrasná záhrada, dreviny, samorasty, chodník), je to pozemok prenajatý od urbariátu na 99 rokov (bonus ku kúpe pozemku), ktorý má 650 m2. Kamenný múr, vysoký 2 m, slúži aj ako opora svahovitej časti pozemku (1,5 m v zemi). Ďalšia bránka nám umožní vstup ku kurínu (kde je zavedená elektrina) a k záhradke, kde si momentálne majiteľ pestuje zeleninu. Parkovanie je možné v garáži, ako aj pred domom – 3 miesta a 5 miest na uzamknutom parkovisku.

Obec Habovka poskytuje svojim obyvateľom kompletné občianske vybavenie v pešej dostupnosti – niekoľko maloobchodných prevádzok potravín, bankomat, materská a základná škola, kostol, pizzéria, kvetinárstvo, kaderníctvo a kozmetika. 50 m od domu je novovybudované detské ihrisko, hneď za ním je tenisový areál, futbalové ihrisko, v zime klzisko. Výhodou tejto lokality je možnosť celoročného športového vyžitia, či už turistika (turistické chodníky), cyklistika, lyžovanie (lyžiarske stredisko Zuberec – Janovky 1km), k čomu slúži polovica rodinného domu na prenájom ako ubytovanie pre turistov. Je to ideálne miesto na skĺbenie rodinného života a podnikania v krásnej prírode. S menšími úpravami je možné celý dom upraviť na menší hotel, ubytovací komplex – apartmány.

CENA 473 000 Eur (bez časti záhrady)
505 000 Eur (s komplet pozemkom a záhradou)
vrátane právneho a klientského servisu

Kontakt
Mgr. Tatiana Gašparová
+421 915 391 432
gasparova@realitana.sk
www.realitana.sk

Maklér:
Mgr. Tatiana Gašparová
gasparova@realitana.sk
+421915391432

Zaujala Vás táto ponuka?


    Táto stránka je chránená pomocou reCAPTCHA a platia pre ňu Zásady ochrany osobných údajov a Zmluvné podmienky spoločnosti Google.

    Ďalšie ponuky

    Chcete sa dozvedieť viac?